WAT IS DE LIONS CUP?

Een intern voetbaltoernooi waar je een ploeg vormt van 5 tot maximaal 8 collega’s en waar andere collega’s en familie hun favoriete team kunnen komen aanmoedigen. Daarnaast zijn er leuke animaties voorzien voor jong en oud doorheen de dag.

De Delhaize Lions Cup vindt plaats op zondag 9 juni in Meise (Sint-Annastraat 29, 1860 Meise). De start is voorzien om 9u en de finale omstreeks 18u.

Wie kan er deelnemen ?

Aangezien het om een interne competitie gaat, kunnen alleen medewerkers (werknemers, studenten & consultants) en aangeslotenen van Delhaize deelnemen. Ook medewerkers van aangesloten winkels kunnen deelnemen. Familieleden zijn natuurlijk welkom om hun favoriete ploeg toe te juichen en van de BBQ te genieten!

FOOD & DRINKS

BBQ: Je kan je op voorhand inschrijven voor de barbecue voor € 5 per persoon. Hiervoor krijg je een overheerlijk bord met 3 stukken vlees en een lekkere salade. Vegetarische en halal alternatieven zullen voorzien worden. Je kan dit bij je inschrijving aangeven. Inschrijven kan via je team of persoonlijk indien je niet deelneemt aan het tornooi. Meer informatie op de pagina “Inschrijvingen”.

Drank: Drank is niet inbegrepen. Je kan ter plaatse drank (bier, wijn, frisdrank en water) kopen aan de bar.

Snacks: Ter plaatse zijn er 2 eetkraampjes aanwezig waarmee je de kleine honger doorheen de dag kan stillen.

PROGRAMMA

Indeling van de dag:

9:00 – 18:00 u : Tornooi
11:00 – 14:00u: BBQ
17:30u: Finale Delhaize Lions Cup

Via deze link kan je binnenkort ook het sportief reglement van de Delhaize Lions Cup terugvinden. Mogen wij vragen deze aandachtig door te lezen? Bij deelname en inschrijving gaat u automatisch akkoord met dit reglement.

BEREIKBAARHEID

PARKING & OPENBAAR VERVOER


MET DE AUTO (CARPOOL DELHAIZE: KLIK HIER)

Secured By miniOrange